Försöka duger

Fredag. Idol på tv och mycket godis. (Lite för mycket, jag måste lära mig äta godis i rimliga mängder, man måste inte äta tills man mår illa). Lars blev uttröstad, det var väntat men det suger ändå. Tack för ett par härliga fredagskvällar Lars, jag kommer sakna dig i tv-rutan, helt klart.


Hejdå Lasse-man!


Var ute och svirade med bruschan igår, himla trevligt. Och välbehövligt. Började på PL13, tog några öl där och gick vidare till utposten där vi mötte upp syskonen Lindh och drack ännu mer öl. Vid tolv drog vi alla till Harrys. Där väntade Emma! Vi dansade och drack tills klockan plötsligt var stängning och vakterna sa att det var dags att gå hem. Konstigt det där, att tiden alltid verkar gå helt vansinnigt fort när man är ute och festar. Efter kebabtallrik, taxi till Glumslöv och pussar och kramar på pappa så blev det bums i säng. Lyckad kväll!

Idag har vi målat mamma och pappas sovrum, blev riktigt bra måste jag säga. Tessan kom hit och lagade kycklinggryta med en "touch av Indien", det var smarrigt som tusan.

Har gjort en anmälan till patientnämnden om pappas felbehandling. Det ska inte få gå till på det viset, och det känns viktigt att vi gör det lilla vi kan för att det inte ska hända andra patienter och deras familjer.
Remissen till onkologerna har iallafall kommit nu, och om två veckor är det behandlingsstart. Håll alla tummar ni kan för att det ska gå så bra som det bara kan. MIn Papi är bäst.

Nu är det bed-time. Men först: EMMA LANG, tack för att du finns i mitt liv, du är fantastisk!

Trevlig helg, sov gott gullungar. Adios.

/em

My dad

Today I think of you
What else can I do?
I'm sad
I'm sad but I love you
My dad


Again and again

Ja herrejösses, efter att ha försökt stå emot bloggandet i över ett år nu så erkänner jag mig själv besegrad.
Livet är lite på hold just nu, så det känns som ett utmärkt tillfälle att återvända.

So, what's up? Jo, 2008 började med mycket kärlek och förhoppningar. Det blev över en natt snabbt mycket sämre, när min högt älskade L försvann ifrån mig. Men tiden går och livet blev mot all förmodan lite lättare under sommaren. Men med allt som händer nu så har 2008 utan tvekan återgått till att vara världens sämsta år..
..men.. För att inte låta allför negativ, inte helt utan ljuspunkter!

Jag har flytt till turkiet inte mindre än tre gånger, och det har varit underbart. Tackar Malin, Jacob och Oscar för världens bästa resesällskap.
Roskilde var kung; Radiohead, Robyn och Chemical Brothers var bäst, och Camp Cameltoe var allt man kan önska sig av ett riktigt galet och bra camp! Det var även på Roskilde som jag insåg att det långt inne i mig nog bor en kleptoman. Eller iallafall en småtjuv. Blev väldigt mycket "3 till priset av 1", eller "om du köper en så har du faktiskt rätt att stoppa två till i väskan". Jag har bett till Gudarna om förlåtelse för detta syndande, och hoppas jag är välkommen till Himlen ändå.


Jag på Roskilde, i världens snyggaste mössa!


Detta är också året då jag har förstått den riktiga innebörden med ha världens finaste vänner och en stor, trygg familj. Utan er, inget mig. Ni har verkligen fångat, tröstat och stöttat mig. Fått mig att tänka klart när allt varit suddigt.
Ja, vad vore lilla jag utan er.


Men nu hoppar jag raskt över till något annat. Nämligen dagens. (Som inte behöver vara dagens, utan kanske veckans eller helgens. Ni fattar.)
Dagens mys: Helt klart måndagsfikan med Emma på Espresso House.
Chailatte och uppdateringar från helgen. Kan aldrig bli fel.
Dagens låt: Britney Spears - Womanizer. Brittan is Back. Snyggare och bättre än någonsin!
Dagens neeej: Du får inte vara sjuk! Bli frisk! NU!
Dagens jaaa: Bästa Dennis anländer till Glumslöv om exakt en halvtimme. Underbart!


Jag och Malin i Turkiet - första gången.


Jag och Oscar i Turkiet - återkomsten.


Malin, Jag och Jacob i Turkiet - tredje gången gillt.

Well, detta var allt för idag.

På återseende. Adios.

/Em


RSS 2.0