Holiday


Mycket kan hända på en vecka. På alla möjliga sätt. Som med vädret. Det var vinterjacka och kängor när jag drog. När jag kom hem var det vår och +13 grader. Ljuvligt.
Inte Sharm el sheik ljuvligt men ändå. Har haft en helt fantastisk resa. Varmt så in i bänken. Strålande sol varje dag. Galet snyggt (och stort!) hotell, med fyra pooler, barer, restauranger, underhållning.. You name it.

Nu var det ju dock inte på hotellet man spenderade största delen av sin tid, det var i havet med dem fina fiskarna i alla möjliga färger (jättemånga nemos), har tok-snorklat hela veckan bland korallreven. Glassat uppe på stranden med en Stella (egyptisk öl) i handen.
Ätit fantastisk mat (även om menyerna inte var så väldans varierande..)
OCH självklart, regerat på dansgolvet. Pacha kan vara den fetaste nattklubb jag satt mina klackar på, helt enormt stort. Fet musik, blandat med folk, cool inredning.
Bilden här nedan visar knappt hälften av stället, så det kanske säger en del!



En kväll tog vi varsin kamel och drog ut i öknen för att spana in solnedgången där. Maffigt! Min kamel var yngst, busigast och coolast. Döpte honom till Akon, och han verkade digga det.

Well. Där var min resa väldigt sammanfattad. Bilder kommer senare när jag lyckats få alla och sorterat ut dom härligaste.

Nu är det dags att packa igen, ska flyga till Finland imorgon och fira påskhelgen där.
Hemma igen på måndag. Men först standup ikväll med Polly-söt-som-godis, som kommit hem till Skåne för en stund! Trevlig påskhelg till er mina vänner!






 

RSS 2.0